dimecres, 21 de febrer del 2018

MEDICINA ESPORTIVA PRIVADA A L´HOSPITAL DE MOLLET NO!!!!



COMUNICAT DE PRENSA:
REUNIÓ AMB LA DIRECCIÓ DEL CAT SALUT
MEDICINA ESPORTIVA PRIVADA A L´HOSPITAL DE MOLLET NO!!!!
La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Valles i la Marea Blanca de Catalunya s'han reunit aquest matí amb David Elvira, màxim responsable del CatSalut. Damunt la taula, la possibilitat d'una unitat de medicina esportiva privada dins de l'Hospitalde Mollet.
 El mateix David Elvira ha assegurat que en cap moment hi ha hagut permís o autorització del CatSalut, ates que no hi ha hagut cap mena de petició prèvia.
Només des de la FSM s'ha fet una consulta sobre l'anomenada assistència de tercers obligats. El CatSalut s'ha compromès a fer-nos arribar l'informe emes sobre la qüestió.
També se'ns ha informat de la reunió en el dia d'ahir del CatSalut amb la FSM de la decisió de fer la unitat en les instal·lacions del l´hospital socio-sanitari de la FSM , propietària de l'edifici i no dins de l'Hospital public  de Mollet, com des del primer moment s'havia anunciat. Des-de la nostre platforma i la Marea Blanca  hem avisat que estarem a sobre de les possibles disfuncionalitats que l'activitat de medicina esportiva pugui suposar en llistes d'espera tant d'especialista com de proves.
Estem molt agraïts pèl  suport d'un ampli ventall d'activistes de diferents moviments, col·lectius ,ciutadania partits polítics i sindicats que amb la, seva mobilització de ben segur que no hauríem assolit aquesta victòria que implica la no instal·lació dins de l'Hospital de Mollet de la unitat de medicina esportiva privada.
Per últim fem una valoració molt positiva del treball realitzar per les nostres companyes i companys de la nostra plataforma amb la recollida de gairebé 1000 signatures, concentracions i manifestacions i l'impuls de Mocions als ajuntaments que han sigut decisius i  marquen el nostre camí de seguir en la Lluita en defensa del dret a la salut i una sanitat 100% publica. Seguirem atents a qualsevol intent de privatitzar la sanitat pública i mercantilitzar un dret com el de la nostra salut.

Plataforma en Defensa de la Sanitat Publica del Baix Valles

MOLLET DEL VALLES 21 DE FEBRER 2018