dimarts, 24 d’abril del 2018

No a les tanques publicitàries que volen fer negoci amb les llistes d’espera

fuente. diari de la sanitat

L'empresa privada Ressonància Magnètica de Mollet segueix amb la seva expansió de tanques publicitàries per guanyar clients de la sanitat pública. Cal mostrar el nostre rebuig contundent i el de la ciutadania

Antonio López
  
 
Imatge de la tanca publicitària / @defensanitatBV
Imatge de la tanca publicitària / @defensanitatBV
Amb la sanitat pública no es fa negoci. No és ètic aprofitar-se de les llistes d’espera en la sanitat pública però algunes empreses privades que exerceixen la seva activitat en el camp sanitari no tenen escrúpols a l’hora de captar nous clients per fer negoci.
Aquest és el cas de Ressonància Magnètica de Mollet, que està omplint la nostra comarca amb tanques publicitàries, amb el reclam de descomptes als usuaris de la sanitat pública que estan en llistes d’espera.
La Plataforma en defensa de la sanitat pública del Baix Vallès en la seva lluita per la defensa de la sanitat pública 100×100, juntament amb la Marea Blanca de la qual en formen part, hem fet actuacions per tal de reduir les llistes d’espera.
Cal dir que la Plataforma ha intentat posar-se en contacte amb aquesta empresa, la qual no ha volgut rebre-la. Els hi transmetem el nostre rebuig perquè entenem que utilitzar les llistes d’espera, les malalties de les persones, no és ètic, i no defallirem fins aconseguir que treguin aquesta publicitat que es vol aprofitar de la salut de les persones. I és per això que s’inicia una campanya en contra d’aquestes pràctiques i d’atenció a les persones que es troben en situació llista d’espera.
A les persones que es troben en llista d’espera, els hi diem que cal reclamar, que han d’exercir els seus drets i que si volen o ho necessiten ens posem a la seva disposició per ajudar-les.
Exigim que es retirin aquestes tanques publicitàries ja!
Antonio López
Sobre Antonio López
Antonio López és portaveu de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès Més articles