dimarts, 17 d’abril del 2018

RM: No és ètic aprofitar-se de les llistes d'espera en la sanitat pública..





RM: No és ètic aprofitar-se de les llistes d'espera  en  la sanitat pública..
No a les tanques publicitàries que volen fer negoci amb les llistes d'espera de la sanitat pública ni a Mollet ni enlloc
Amb la sanitat pública no es fa negoci
Algunes empreses privades que exerceixen la seva  activitat en el camp sanitari no tenen escrúpols a l’hora de captar nous clients per fer negoci.
Aquest és el cas de Ressonància *Magnetica de Mollet , que esta omplint la nostra comarca ambtanques  publicitàries, amb el reclam de descomptesals usuaris de la sanitat pública que estan en llistesd'espera.
La Plataforma en defensa de la sanitat pública del Baix Vallès en la seva lluita per la defensa de la sanitat pública 100x100, juntament amb la Marea Blanca de la qual en formen part, han fet actuacionsper tal de reduir les llistes d’espera.
Cal dir que la Plataforma ha intentat posar-se en contacte amb aquesta empresa, la qual no ha volgutrebre-la.
Entenem que utilizar les llistes d’espera, les malalties de les persones no és ètic, i no defalliremfins aconseguir que trenguin aquesta publicitat que es vol aprofitar de la salut de les persones. I és per això que s’inicia una campanya en contra d’aquestespràctiques i d’atenció a les persones que es trobenen situació llista d’espera.
A les persones que es troben en llista d’espera, les hi diem que cal reclamar, que han d’exercici els seusdrets, i que si volen o ho necessiten es posem a la seva disposició per ajudar-les, a través del correuplataformasanitatpublica@gmail.com
Exigint que es retirin aquestes tanques publicitàriesJa!!
Sanitat pública SI Privada NO

Grup coordinador de la Plataforma en defensa de la sanitat publica del Baix Valles

Mollet del Vallès , 17 d’abril de 2018